761301015614448

Kínálatunk

Ingyen szállítjuk!

DUPLÁZOO

Kutya szárazeledelek

Kutya nedves tápok

Cica szárazeledelek

Cica nedves tápok

Kutyaházak

Almok

Kiegészítő termékek

Élősködők ellen kutya

Élősködők ellen cica

Kisállat

Jutalomfalat

Felszerelések

Állatgyógyászati termékek

Téli madár

Tavi hal

Nyakörv Póráz Hám

Kapcsolat

Cím: Budapest 1174 Szabadság u. 22

Tel: +36-20/281-8993

E-mail: info@origopet.hu


Nyitvatartás:

Hétfő:         9:00 - 18:00
Kedd:        10:00 - 18:00
Szerda:       9:00 - 18:00
Csütörtök:   9:00 - 18:00
Péntek:       9:00 - 18:00
Szombat:    8:00 - 13:00
Vasárnap:   Zárva

Facebook

Hirdetés

Beaphar Canishield® nyakörv (65 cm)

Beaphar Canishield® nyakörv (65 cm)
Értékelés:

Cikkszám: 17247

Az állatgyógyászati készítmény hosszantartó, 16 hetes bolhaölő hatást biztosít bolhák (Ctenocephalides felis) ellen, 6 hónapos kullancsölő hatást biztosít kullancsok (Ixodes ricinus) ellen, valamint repellens (táplálkozásellenes) és szúnyögölő hatása révén 5,5 hónapon át tartó védelmet nyújt a lepkeszúnyogok (Phlebotomus perniciosus) ellen. A Beaphar Canishield® hatóanyaga, a deltametrin fokozatosan szabadul fel a nyakörvet alkotó polimer mátrixból és a kutya testfelületét borító lipidrétegen keresztül terül szét. A deltametrin működése nem szisztemikus, azaz nem kerül a kutya vérkeringésébe, az ízeltlábúakra azonban idegméregként hat. A hatóanyag felszabadulása a nyakörv hatékonysági idejének teljes tartama alatt zajlik. A Canishield® nyakörv biztonsággal alkalmazható 7 hetesnél idősebb kutyákon, könnyen felhelyezhető és teljesen szagtalan.
Ellenjavallatok: Nem alkalmazható 7 hetesnél fiatalabb kutyakölykökön. Nem alkalmazható sérült bőrfelületen. Nem alkalmazható a hatóanyaggal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. Nem alkalmazható macskákon, ugyanis a deltametrin veszélyes rájuk nézve.
Mellékhatások: Ritka esetben a nyakon vagy az egész testfelületen helyi bőrreakciókat (viszketés, bőrpír, szőrhullás) figyeltek meg. Nagyon ritka esetben (10.000-ből 1) a bőrreakcióval összefüggésben gyakran megváltozott viselkedésről (például levertségről vagy hiperaktivitásról) is beszámoltak. Nagyon ritka esetben (10.000-ből 1) gyomor- és bélrendszeri tüneteket, például hányást, hasmenést vagy nyálzást figyeltek meg. Nagyon ritka esetben (10.000-ből 1) neuromuszkuláris zavart, például koordinálatlan mozgást és izomremegést figyeltek meg. A tünetek általában a nyakörv levételét követő 48 órán belül megszűnnek.
Alkalmazás: Kizárólag külsőleges, bőrön való alkalmazásra. Kutyánként egy nyakörvet kell a nyak köré rögzíteni. Közvetlenül a felhasználás előtt vegye ki a nyakörvet a védőcsomagolásból. Lazán illessze a nyakörvet az állat nyaka köré: megfelelő felhelyezésnél az állat nyaka és a nyakörv között két egymás mellé zárt ujjnak el kell férnie. A nyakörv végéből vágja le az 5 cm-nél hosszabb túlnyúló részt. Rendszeresen ellenőrizze és igazítsa meg a nyakörvet: ehhez nyomja meg a csat felső részét, majd csúsztassa a nyakörvet a megfelelő helyzetbe.
Hatóanyag: Deltametrin 1,04 g 
Tartalom: 1 db nyakörv (65 cm)
Ár: 7 900 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!